Helyi közélet

2010.09.24. 16:24

Káosz Nyíregyháza belvárosában?

<p>Nyíregyháza - Legutóbb arról számoltunk be, hogy az Iskola utcára kikerült harmincas tábla után tilossá vált a behajtás, majd ezt követően nagy üzemben elindult az építkezés, rekonstrukció a környéken. Az autósok azonban nem készültek fel erre a helyzetre, legalábbis videónkat elnézve.</p>

Épül-szépül Nyíregyháza, amely örömmel töltheti el a lokálpatrióták szívét, ám az autóval közlekedő átlagpolgár inkább csak bosszankodik az egyre gyakoribb földtúrásokatlátva. Miért nem lehet ezeket a munkálatokat nyáron végezni? - bukott ki egyik külföldi ismerősöm száján a kérdés, s hiába próbáltam magyarázatot találni, hogy biztosan a pályázatok csúszása miatt meg ilyenek, de láthatóan nem értette az eszmefuttatásomat. Az kétségtelenül tény, hogy az ilyen nagyobb horderejű, a város közlekedését megbénító beruházásokat inkább a nyári időszakra kellene koncentrálni, amikor a nyaralók és az iskolások miatt kevesebb a forgalom.

Ez azonban úgy tűnik csak a fejlettem országokban egyértelmű, nekünk meg marad a kerülgetés és a káosz.

A videó megtekintéséhez kattintson a képre!

-M. I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában