Helyi közélet

2010.09.13. 17:39

Magyarázat a Nyíregyházán lezuhant ufóra!

<p>Hétvégén azonosítatlan repülő tárgyról kaptunk bejelentést több olvasónktól, amelyek hol egyenletes, hol gyorsító mozgással repültek, majd az egyik a Zay Anna Gimnáziumnál ért földet. Utánajártunk az esetnek, bízunk benne utoljára.</p>

Az első levelek vasárnap este még arról szóltak, hogy három fénylő gömb repül Nyíregyháza fölött, majd egyre többen vélték látni a fénylő azonosíthatatlan tárgyakat. Voltak, akik azonnal UFO-ra gondoltak, de akadtak, akik jóval higgadtabban álltak a látottakhoz és gyanú támadt bennük. Nyilván ők tették jól, hiszen mint már számtalanszor, ebben az esetben is kiderült, hogy nem UFO, hanem egy szokványos kívánságlámpa okozott riadalmat, amelyből egy valóban földet ért a Zay Anna Gimnázium kézilabda pályájánál.

Az a tény, miszerint Nyíregyháza felett vasárnap este nem UFO, hanem kívánságlámpa repül nem jelenti azt, hogy nem létezik értelmes élet a Földön kívül, mindenesetre tény, hogy a kívánságlámpások elterjedése óta nagyobb számban jelentenek be a lakosok UFO-észleléseket.

A videóhoz kattintson a képre!

A kívánságlámpákról bővebben és azok alkalmazásáról videónkon láthat hasznos információkat!

-M. I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában