Helyi közélet

2010.09.16. 10:52

Utoljára ebben az összetételben a megyei közgyűlés

<p>Szakaszhatárhoz érkezett a megyei közgyűlés csütörtökön a Bessenyei Nagyteremben.</p>

A megyei közgyűlés csütörtökön reggel ebben az összetételében utoljára tartott ülést a Bessenyei Nagyteremben. A napirend előtt dr. Karakó László és Sulyok József a megyei közgyűlésben végzett közszolgálati tevékenységéért, Jakab Zsigmond az önkormányzati közigazgatásban Kocsord polgármestereként véghez vitt két évtizedes munkájának elismeréseként vehetett át emlékplakettet. Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke ezüst emlékéremmel díjazta a cselgáncsozó Batizi Barbarát, aki a szingapúri ifjúsági olimpián ért el értékes második helyet.

Beszámoló hangzott el a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről, valamint tájékozódhattak a képviselők az utóbbi közgyűlés óta eltelt fontosabb eseményekről, tárgyalásokról. Miután az összes előterjesztést ellenszavazat nélkül elfogadták, csoportkép készült a jelenlévőkről, ugyanis az önkormányzati választások után más felállásban kezdődhet el az új ciklus.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában