Helyi közélet

2010.10.04. 21:54

Visszaeső helyszín, visszaeső károsult Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Lakástűz miatt kaptak riasztást hétfő este Nyíregyházán, a Fillér utcából. A tűzoltók számára ismerős volt a helyszín, és a később érkező rendőrök előtt sem volt ismeretlen.</p>

A Fillér utcai családi házban tisztázatlan okból keletkezett tűz hétfő este Nyíregyházán. A lángok az egyik szobát kiégették, egy másik szobát az alig két hete hasonló módon keletkezett tűz már kiégette.

A lángok átterjedtek a tetőre is, és a kárhelyre érkezett tűzoltók több irányból kezdték meg az oltást. Eközben a tetőt is bontani kezdték, miközben az egyik lakó az udvaron a romok között ücsörgött. A tűzoltók a tető egy részét kénytelenek voltak elbontani, még egy szoba maradt részben használható.

Az áramszolgáltató szakemberei lekötötték a házat a hálózatról, a rendőrök pedig megérkeztek a tulajdonos meghallgatására. Az anyagi kár több százezer forint lehet, egy utcabeli szerint a tudatzavaros férfi gyújthatta fel ismét a házat.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában