Helyi közélet

2010.11.22. 13:06

Baráti szomszédolás Gávavencsellőn

<p>Gávavencsellő - 2010. november 13-án a gávavencsellői Kézfogás Nyugdíjas Egyesület „szomszédolásra” hívta a környező települések nyugdíjas klubjait.</p>

A helyi általános iskola aulájába érkező baráti társaságok képviselőit, illetve a községek polgármestereit Rusz Péterné a Kézfogás Nyugdíjas Egyesület elnöke és Vojtó Mihályné Gávavencsellő polgármestere köszöntötte. A rendezvényen Szabó Pál a Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke is jelen volt, aki személyes gondolatait osztotta meg a jelenlévőkkel. A vendégek virágcsokor kíséretében tolmácsolták az otthon maradtak jókívánságait is.

Szórakoztató programok

A Rakovszky Sámuel Általános és Művészeti Iskola tanulói tánccal, a Kézfogás Nyugdíjas Egyesület tagjai versekkel és a Kraszna Horka büszke vára című dallal kedveskedtek a megjelenteknek. A 91 éves Suller János pedig citera muzsikával és nótával kápráztatott el mindenkit.

A baráti összejövetel a vacsora elfogyasztásával és tombolasorsolással folytatódott, ahol sok értékes ajándék talált gazdára. Az estébe nyúló mulatság talpalávalóját Bálint Pál zenész szolgáltatta.

- Cserpák Bernadett -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában