Helyi közélet

2010.11.05. 10:54

Előzésből fejes Újfehértónál

<p>Újfehértó - Pénteken a kora délelőtti órákban szerencsés, s egyben költséges vége lett egy mezőgazdasági vontató és egy Honda találkozásának Újfehértó határában. A Honda vezetője ugyanis későn vehette észre, hogy a traktor éppen balra kanyarodott, amikor előzni kezdte azt.</p>

A terménnyel megrakott vontató Debrecen felől haladt Nyíregyháza irányába a 4-es számú főúton, amikor - információink szerint - több autó is előzni kezdte a járművel, holott az folyamatos balra indexeléssel jelezte kanyarodási szándékát. A traktor vezetőjének elmondása szerint a Honda nagy sebességgel érkezhetett, így már nem tudta elkerülni az érintőlegesre vett ütközést, amelynek hatására az autó az út jobb oldali vízelvezető árokba csapódott.

A Hondában utazó két fiatal férfi karcolások nélkül úszták meg a balesetet, de az anyagi kár jelentős. A rendőrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

A videóért kattintson a képre!

-M.I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában