Helyi közélet

2010.11.13. 14:35

Lada az árokban a 4911-es úton

<p>November 13-án, a reggeli órákban egy idős úr által vezetett Lada típusú személygépkocsi haladt a 4911-es sz. úton Máriapócs felől Kállósemjén irányába. Az gépjárműben egyedül a sofőr tartózkodott.</p>

A nyílegyenes útszakaszon a gépkocsi eddig tisztázatlan okból elhagyta az úttestet, árokba csúszott és oldalára borulva egy útszéli fának ütközött. A balesetről 08 óra 50 perckor értesítette egy arra járó autós a Nyírbátori Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságot, kérve a tűzoltók segítségét. A bejelentés tartalmazta, hogy személyi sérültje van a balesetnek.

A jelzés értékelését követően Turgyán Mihály tű. főhadnagy szolgálatparancsnok vezetésével a Nyírbátor I-es gépjárműfecskendő vonult és a tűzoltóság ügyeletese értesítette a mentőszolgálat és a rendőrség szakembereit is. A nyírbátori tűzoltó raj néhány perc alatt a helyszínre érkezett.

Fejsérülést szenvedett a sofőr

A felderítés során megállapították, hogy a 4911-es úton a 25 km szelvény közelében egy fehér színű Lada személygépkocsi oldalára borulva az árokba került. A gépjárművet vezető idős ember könnyebb fejsérüléseket szenvedett, őt a mentők elsősegélyben részesítették és kórházba szállították.

A tűzoltók elvégezték a gépkocsi áramtalanítását, a rendőrségi munkálatok alatt segédkeztek a biztosítási feladatokban, majd egy a helyszínen tartózkodó daru segítségével kiemelték az árokból a személygépkocsit. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt ezen az útszakaszon.

- Holes István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában