Helyi közélet

2010.11.03. 14:02

Október legjobb "Hogyan?" videói

<p>Októberben is a hogyanokra kerestük a választ: újabb érdekes kocsmai trükköket, illetve praktikákat mutattunk meg Önöknek!</p>

Hogyan vegyünk ketté egy almát egy ujjal?

 

Hogyan videónkban egy érdekes trükköt mutatunk be, amellyel igazán a hölgyek villoghatnak, hiszen kettéválaszthatnak egy olyan almát egy ujjal, amelyet még a kigyúrt srácok sem biztos, hogy megoldanak. Hogyan? Videónkból kiderül!

 

Hogyan ihatunk egy bontatlan pezsgőspalackból?

 
 

Hogyan videónk egy szemtelen kocsmai trükk, amelyben arra kell megoldást találnunk, hogy mi módon ihatunk egy bontatlan pezsgőspalackból! A megoldás bátran állíthatjuk, több mint pofátlan.

 

Őszi praktika: így készül a falevélrózsa!

 
 

A hulló falevelek nem feltétlenül jelentik az ősszel járó szükséges rosszat, amelyet összegereblyézve el kell égetnünk, hiszen némi kézügyességgel pompás asztali díszt is varázsolhatunk belőlük! Hogyan? Videónkból kiderül!

 

A gyufás-trükk, amit látni kell!

 
 

Hogyan videónkban egy újabb kocsmai trükköt mutatunk be, amely amennyire egyszerű, olyan furfangos is, hiszen a feladatunk egyszerű, anélkül, hogy a gyufásdoboz részeihez érnénk, a tető alá kell juttatnunk a doboz alját. Fújjuk? Hát, lehet tenni vele egy próbát...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában