Helyi közélet

2011.02.21. 10:39

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Gyönyörű szabolcsi lányok mutatták meg bájaikat. Hárman sérültek meg a hármas karambolban Győrteleknél. Wing Tsun gálát rendeztek a nyíregyházi színházban. Újabb rendszámfelismerő rendszerek segítik a rendőröket. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a múlt hét legjobb videóit a Szabolcs Online-on!

Ivett, szerda szépe

 
 

Ivett már nagyon búcsúztatná a telet, ezekkel a képekkel szeretne minden kedves Olvasónknak egy kis farangi hangulatot átadni, üzenvén: Közel már a tavasz!

 

Három sérült a hármas karambolban Győrteleknél

  

Három autó ütközésemiatt kellett átmenetileg teljesen lezárni a 49-es főutat kedden délután Győrtelek közelében.

 

Wing Tsun gála a nyíregyházi színházban

  

Az ország távoli területeiről is érkeztek a barátok, sporttársak, hogy vasárnap délután közösen ünnepeljenek, és bemutassák a különböző stílusokat, valamint a sportág történetét a vendégeknek.

 

Újabb rendszámfelismerő rendszerek segítik a rendőröket

  

Nem túl jelentős a gépkocsi lopások száma, nagyjából tucatnyi körül lehet évente, de annál több a lejárt műszakival közlekedő autó, vagy a törlesztő részlet fizetésének elmaradása miatt körözött gépkocsi. Ezeket ismerik fel másodpercek alatt a gépszemek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában