Helyi közélet

2011.06.09. 15:53

Szerencsétlen sorsjegy Nagyhalászban

<p>Nagyhalász -&nbsp;Kedden reggelre Nagyhalászban egy kocsma ablakát betörve jutottak be ismeretlen személyek a helyiségbe, ahonnan alkoholt, pénzt és sorsjegyet loptak el, összesen 350.000 Ft értékben.</p>

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Őrsének rendőrei megkezdték a nyomozást és munkájukat hamarosan siker koronázta. A helyi postáról jelezték, hogy két személy megpróbálta pénzzé tenni a letiltott sorsjegyeket. A kiérkező nyomozók a helyszín közelében elfogták a betörőpárost egy 24 éves nagyhalászi és 26 éves nyíregyházi társát, akikről kiderült, hogy a betörés és az elfogás közötti időben elfogyasztották a lopott italt.

Elszámoltatásuk során egyikük hátizsákjából előkerült a mintegy 265.000 Ft értékű sorsjegy, melyek némelyikét lekaparták a várt nyeremény reményében, de még ebben sem volt szerencséjük, csak 10.000 Ft-ot „nyertek”, beváltani azonban már nem maradt idejük - tájékoztatta portálunkat Ivánné Vörös Krisztina rendőr zászlós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában