Helyi közélet

2011.06.08. 17:57

Visszaeső helyszín Kisvárdán

<p>Kisvárda - Pár éve már eltört egy karambol nyomán az a villanyoszlop, ami szerda délután Kisvárdán esett áldozatul egy ütközés után.</p>

A helyszíni információ szerint egy Opel Astra tartott a Hunyadi utcán a Liptay utca felé Kisvárda belterületén. A gépkocsi a Bessenyei utca vonalát elhagyva egy nagyon enyhén balra ívelő kanyarban felugrott a jobb oldali padkára és mindjárt nekiment az ott lévő villanyoszlopnak, ami kettétörve rácsapott az autóra. Szerencsére nem történt személyi sérülés, de a leszakadó vezeték miatt az áramszolgáltatásban kimaradás volt.

A gépkocsiban jelentős kár keletkezett, a műszaki mentéshez szükség volt a kisvárdai tűzoltók riasztására. Az áramszolgáltató szakembereivel közösen levágták a vezetékeket, a sérült autót oldalra vontatták. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására. A sofőr szerint talán el is kerülte volna az anyagi kárt, ha az oszlop nincs annyira közel az út szegélyéhez.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában