Helyi közélet

2011.07.28. 13:17

Abovo Crew - Élet a tehetségkutató után

Nyíregyháza - A Csillag Születikből ismertté vált nyíregyházi break csapat, az Abovo Crew nyáron sem tétlenkedik. Heti három-négy alkalommal edzenek, meghívásoknak tesznek eleget és emellett foglalkoznak a fiatal tehetségekkel is.

Nyíregyháza - A Csillag Születikből ismertté vált nyíregyházi break csapat, az Abovo Crew nyáron sem tétlenkedik. Heti három-négy alkalommal edzenek, meghívásoknak tesznek eleget és emellett foglalkoznak a fiatal tehetségekkel is. A csapat egyik tagjától, Ámik Jánostól érdeklődtünk, mi történt a Csillag Születik óta, és mik a terveik a jövőre nézve. 

- A tehetségkutató óta megnőtt az érdeklődők száma a break tánc felé. Ezt mutatja az is, hogy egyre több tehetséges fiatal keres fel minket a táncóráinkon. Több rendezvényen is felléptünk, legutóbb a Hegyalja Fesztiválon, ahol a különböző extrém sportok mellett mi is bemutattuk mit tudunk; erről hamarosan látható lesz az interneten egy kisvideó is.

A srácok heti három-négy alkalommal edzenek, ilyenkor nem csak a műsorszámokat gyakorolják, hanem saját tudásukat is fejlesztik akrobatikus elemekkel és egyéni mozdulatokkal.

A jövőbeni tervekről János elmondta: - Hamarosan indul új weblapunk, ahol minden információ megtalálható lesz táncóráinkról, fellépéseinkről, és mindenről, ami az Abovo Crew-val kapcsolatos. Addig is szeretettel várunk minden break tánc iránt érdeklődőt hétfőnként 18 órától, szerdánként pedig 17 órától a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum (VMK) első emeletén található próbateremben.

Itt pedig megtekinthető egy kis ízelítő a fiúk tánctudásából:

- SZON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában