Helyi közélet

2011.07.09. 16:58

Budapesten is megállná a helyét

Kisvárda - Az üzlet belső ízléses, vonzó kialakításával az olvasási igény felkeltését, kielégítését tartják elsődleges céljuknak.

Kisvárda - Az üzlet belső ízléses, vonzó kialakításával az olvasási igény felkeltését, kielégítését tartják elsődleges céljuknak.

 A Kódex Könyvesbolt, a város központjában, a Polgármesteri Hivatal mögött található. A bolt dolgozói feladatuknak tekintik Kisvárda és térségének színvonalas könyv és tankönyvellátását, valamint az üzlet belső ízléses, vonzó kialakításával az olvasási igény felkeltését. A Kódex Press 2000 Bt. Könyvesbolt Kisvárda egyik EU–szintű kereskedelmi és kulturális színfoltja. A ma minden igényt kielégítő családi vállalkozású boltot, közel húsz éve, 1992–ben alapították. Azóta évről–évre bővítették, fejlesztették az üzletet. A vevők igényeit, udvarias kiszolgálással végzik. Ha valaki könyvet keres s még nincs a boltban, azt igény szerint megrendelik. Mai belső formáját, európai szintű kialakításával a közelmúltban nyerte el. Számos kiadó több ezer kötetes kiadványával széleskörű kínálatot biztosit. A szomszédságban lévő tankönyvboltban a magyar tankönyvkiadás széles választékával várják a pedagógusokat, szülőket, tanulókat.

-Vincze Péter-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában