Helyi közélet

2011.07.20. 13:51

Csempészett cigaretta Tiszakóródon

Tiszakóród - A Kölcse Határrendészeti Kirendeltségének munkatársai július 15-én a hajnali órákban előzetes információk alapján ellenőrzést tartottak egy tiszakóródi ingatlanon, ahol mintegy 10370 doboz ukrán zárjegyes cigarettát találtak, melynek értéke mintegy 10.827.800 Ft.

Tiszakóród - A Kölcse Határrendészeti Kirendeltségének munkatársai július 15-én a hajnali órákban előzetes információk alapján ellenőrzést tartottak egy tiszakóródi ingatlanon, ahol mintegy 10370 doboz ukrán zárjegyes cigarettát találtak, melynek értéke mintegy 10.827.800 Ft. A csempészáru felfedését követően a rendőrség azonnal megkezdte a tulajdonosok felkutatását, melynek érdekében a nyomkövető kutyát is bevetettek.

A kutatás eredményeképpen rövidesen sikerült elfogni a csempészettel megalapozottan gyanúsítható kömörői férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint az elfogott férfinak társai is lehettek, akiknek sikerült elmenekülniük, őket még keresik. Az ügyben az illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában