Helyi közélet

2011.07.24. 12:50

Kisújszállást elkerüli az út

Nyíregyháza - A 4-es főút elkerüli Kisújszállást. A több mint 11 kilométeres új szakaszt kétszer egysávos kialakítással július 6-án, szerdán 11 órakor nyitották meg a forgalomnak.

Nyíregyháza - A 4-es főút elkerüli Kisújszállást. A több mint 11 kilométeres új szakaszt kétszer egysávos kialakítással július 6-án, szerdán 11 órakor nyitották meg a forgalomnak.Az elkészült út a később megépíteni tervezett M4-es autópálya bal oldali pályarésze  lesz, melyet figyelembe vettek a tervezés és építés során.

Ennek megfelelően épült a két MÁV vasútvonal feletti híd, továbbá a mezőgazdasági forgalmat a pálya felett átvezető híd is. Az új elkerülő szakasz forgalomba helyezését hátráltatták a kivitelezői munka hiányosságai, amelyek miatt több helyen is kiemelten balesetveszélyes volt az elkerülő. Utóbbi okok miatt többször is meghiúsult a szakasz forgalomba helyezése. KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában