Helyi közélet

2011.07.28. 17:33

Olvasónk írja: Csaló faárusok

Szeretném felhívni az emberek figyelmét, hogy mennyire vigyázzanak, ha utcai árustól vesznek tűzifát - írja olvasónk.

Szeretném felhívni az emberek figyelmét, hogy mennyire vigyázzanak, ha utcai árustól vesznek tűzifát - írja olvasónk.Sőt, ha rendelnek is valakitől, érdemes legalább lemérni az árut, mert könnyen megjárhatják. Én már háromszor meglepődtem. először, mikor megjött az autó, s azonnal láttam, hogy nem az a mennyiség van rajta, ami az általuk bemutatott mérlegelési papíron. Kértem mérjük át a közeli telepen. Azóta is várom, hogy visszajöjjön. Másodszor már ráállt a mérlegre egy az árus, de kiderült 3 mázsa a hiány. Magyarázkodott, hogy a nagy sár volt az ok. Én nem hinném.

Legutóbb mikor kértem, hogy nézzük meg valóban megvan-e a súly. A gépkocsivezető arra hivatkozott, hogy elromlott az autóján a fék, előbb megjavíttatja, s visszajön. Mondanom se kell, hiába vártam. Valakinek viszont biztosan eladta, akit jócskán becsapott. Kérem, ne bízzanak az ilyen „kereskedőkben”! Nem elég a mérlegelési papír, hisz sokszor ránézésből is látni a hiányt - írja olvasónk, Sz. András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában