Helyi közélet

2011.07.28. 15:44

Polgárőr Nap Kisvárdán

Kisvárda - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség és a Kisvárdai Polgárőr Egyesület szervezésében 2011. július 30-án szombaton kerül megrendezésre a X. Megyei Polgárőr Nap. 

Kisvárda - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség és a Kisvárdai Polgárőr Egyesület szervezésében 2011. július 30-án szombaton kerül megrendezésre a X. Megyei Polgárőr Nap. Az eddigi nyírbátori és nagykállói helyszínek után most először Kisvárdán, a Várkertben és környékén ünnepelnek a megye polgárőrei és családtagjaik, vendégeik. Színvonalas program várja a résztvevőket, az érdeklődőket reggel kilenctől:

09:00 - Nyírbélteki Mulatós Polgárőrök műsora

09:30 – Sorakozó

10:00 – Himnusz, ünnepélyes megnyitó

Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mond: Seszták Oszkár a SZSZB Megyei Közgyűlés elnöke,dr. Túrós András ny.r.altábornagy az Országos Polgárőr Szövetség elnöke,dr. Tarcsa Csaba r. ezredes SZSZB MRFK mb. főkapitánya és Somogyi János a SZSZB Megyei Polgárőr Szövetség elnöke.

11:00 – Elismerések átadása

11:30 – Szózat

12:00 - Mistral Ifjúsági Sportegyesület mazsorett csoportjának bemutatója

12:30 – Főzőverseny értékelése

13:00 – Tűzoltó bemutató

14:00 – Rendőrségi bevetési – technikai bemutató

A rendezvényen részt vesznek a kisvárdai lovas polgárőrök – tudhattuk meg Albi Józseftől, a házigazda Kisvárdai Polgárőr Egyesület elnökétől - , lovaikra a gyerekek is felülhetnek. De lesznek különböző sportversenyek is. A kulináris élvezeteknek hódolók pedig főzőversenyen vethetik össze fakanál forgató, grillező, bográcsozó stb. tudásukat.

- Tanyik József -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában