Helyi közélet

2011.08.02. 14:46

Helyreigazítás

A 2011. augusztus 2. napján megjelent, LXVIII. évfolyam 179. számának címlapján „Feketelistán az adótartozók” címmel megjelent cikkünkben nem tényszerű adatokra alapozott, valótlanságot tartalmazó, a tényekkel nem egyező tartalmú megállapításokat közöltünk, melyet az alábbiakban kívánunk helyreigazítani.

A 2011. augusztus 2. napján megjelent, LXVIII. évfolyam 179. számának címlapján „Feketelistán az adótartozók” címmel megjelent cikkünkben nem tényszerű adatokra alapozott, valótlanságot tartalmazó, a tényekkel nem egyező tartalmú megállapításokat közöltünk, melyet az alábbiakban kívánunk helyreigazítani.A cikkben tévesen tényként állítottuk az ABO HOLDING Zrt., illetve az ABO MILL Zrt. vonatkozásában, miszerint ezen gazdasági társaságok felszámolási eljárás alatt állnak. A téves megállapításért és a valótlan tények közléséért ezúton kérjük az érintett gazdasági társaságok tulajdonosainak és vezető tisztségviselőinek elnézését. (A cikkben szereplő Monoki Kastély Kft. sem áll felszámolás alatt. A ténylegesen érintett cégek listáját lapunk 14. oldalán közöljük.)

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában