Helyi közélet

2011.08.03. 13:58

Kellemetlen helyen ütköztek egymással

Demecser - Egy híd lábazatának közelében ütközött össze két autó szerdán Demecserben, nem sérült meg senki, de a kár sok ezer forint lehet.

Demecser - Egy híd lábazatának közelében ütközött össze két autó szerdán Demecserben, nem sérült meg senki, de a kár sok ezer forint lehet.Az elsődleges információ szerint egy Suzuki tartott Demecserben a Hunyadi utcán Kék felé szerdán. A járművezető a Lónyai csatorna hídjának lábazatát elérve balra kanyarodott, de az ív talán túl szűkre sikerült, mert a menetirány szerinti bal oldalban egy Opellel ütközött össze. Senki nem szenvedett személyi sérülést, ám mindkét autó mozgásképtelenné vált. A szállításukig a forgalmat a polgárőrök terelték, mert útszűkületet okoztak. A felelősség nem volt kérdéses, így rendőrre sem volt szükség.

Nem tartozik ehhez az esethez, de kedden Nyíregyházán, a Szegfű utcán egy Skoda és egy Suzuki hasonló jellegű ütközése után a felek nem csak vitatkoztak, de egy szemtanú szerint rugdosásig fajult az ügy.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában