Helyi közélet

2011.08.29. 07:44

Mi történt vasárnap a megyében?

Nézze meg ön is, mi történt vasárnap Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nézze meg ön is, mi történt vasárnap Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Szabolcsbáka - Viki szabolcsbákai lány, akinek hitvallása szerint soha nem a külsőségek, hanem a belső tulajdonságok alapján kell eldönteni, hogy kinek adjuk a szívünket.

Ibrány - Augusztus 22-én kerékpárral mentünk át Ibrány egészségügyi központjába a kislányom vizsgálataira. Hazafelé jövet a Szabolcs utca mellett lévő Turul parkban hagytam a barna színű szövettáskám, benne minden értékemmel (iratok, gyógyszer és egy csekély pénzösszeg) - írja olvasónk.

Nyíregyháza - Aláírást gyűjtöttek, hogy ne oda épüljön a közösségi ház, ahová tervezik, és azért is aláírnak, hogy máshol megépülhessen.

Záhony (MTI) - Várakozás alakult ki a személyforgalomban a záhony-csapi magyar-ukrán határállomásnál vasárnap délelőtt - közölte honlapján a rendőrség. 

Nyíregyháza. A belföldi turizmus fellendítése érdekében a nyár elejétől egy marketingkampányt indított a Magyar Turizmus Zrt.

Nyíregyháza. – Nincs baj a Pólus Programmal – válaszolta dr. Adorján Gusztáv, a Jósa András Oktatókórház ügyvezető igazgatója arra az olvasói felvetésre, hogy állítólag leállt a 12 milliárdos beruházással megvalósuló tömbkórház projekt, és még a parkoló is visszakapta eredeti funkcióját.

Kisvárda - A Kisvárdai CKÖ Csapata részt vett at Országos Roma Kupán amit Nagyecseden rendeztek meg.

Nyíregyháza - A forróság kihat mind a növények, mind a károsítók fejlődésére.

Tiszavasvári - A nemsokára 9 éves Bacsik Viktória Mária Tiszavasváriban lakik, a Kabay-iskola növendéke, népitáncol és kézilabdázik. Van egy közel egyméteres egyedi ismertetőjele...

Az idei évben is megdőltek a hőség rekordok, amiket sajnos nem csak mi, emberek, hanem állataink sem viselnek túl jól!

Nagyecsed - Közmeghallgatással egybekötött képviselő-testületi ülést tart augusztus 30-án 18 órától a nagyecsedi önkormányzat a városi művelődési ház nagytermében.

Nyíregyháza - Fergeteges koncertet adtak tegnap este a gipsy swing királyai. A Trio Rosenberg nem először kápráztatta el a Vidor fesztivál közönségét.

Érpatak, Zsindelyestanya - Különleges finomságokkal ismerkedhetnek meg a Zsindelyes Fesztivál résztvevői.

Záhony - A nyári gyakorlat ideje alatt fővárosi tanulmányi kiránduláson vettek részt a záhonyi középiskola vasútüzemvitel-ellátó szakos tanulói.

Nyíregyháza - Hogyan zárták a nyárt a fiatalok a hétvégén? Természetesen bulival! Nézd meg te is a bulikon készült fotókat!

Kisvárda - Négy zenekar és egy neves szólista részvételével rendeztek pénteken, a várszínpadon koncertet a Rétköz fővárosában, Kisvárdán. 

A Nagykállóban megrendezett eseményen aktív szerepet vállaltak az Air Aqua Búvárklub versenyzői és oktatói Miló András edző (nemzetközi minősítésű mentőbúvár)vezetésével technikai és mentési bemutatót tartottak.

Napkor - 2011. augusztus 28-ra kivirított néhány almafa Napkoron, Lipták Béla gyümölcsösében. Ezt a nem mindennapi látványt kapta lencsevégre a gondos gazda - írta nekünk olvasónk, Lipők Lászlóné. 

Döge – Valóban ünnep volt Dögében augusztus 27–én, amikor az I. Dögei Hagyományőrző Krumplifesztivál keretében adták át a „Döge Tanköteles Korú Gyermekekért” Közalapítvány, valamint az Önkormányzat együttműködése révén az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó pályázati pénzből több mint 53 milliós forrásból kialakított közösségi házat.

Nyíregyháza - A hagyományokhoz híven sorfallal várták a templom előtt kollégáik Markos Annamária rendőr törzsőrmestert és Horváth András tűzoltó őrmestert, akik szombaton fogadtak örök hűséget egymásnak.

Biri - Jól döntöttek, akik kulturális csemegékre és finom harapnivalókra éheztek szombaton, s ennek okán a hetedik tócsnifesztiválra szavaztak jelenlétükkel Biriben.

Tunyogmatolcs - Öt évtized után ismét találkoztak a Szamos parti általános iskola egykori növendékei. Az 1961-ben végzett tunyogmatolcsi „akkori” nyolcadikos osztály 50 évet várt erre a nemes alkalomra.

Nyíregyháza - Hetek óta megy a hisztéria(keltés) a médiában: nem lesz könyv, kevés a könyv, nem kapják meg időben a diákok, mert az önkormányzatoknak nincs pénze ezek megvásárlásához.

Nyíregyháza - A vírusirtó program helyes használata és a biztonsági csomagok révén biztonságban tudhatjuk adatainkat.

Nyíregyháza - A szabolcsi Parno Graszt együttes tartott koncertet a Vidor fesztivál keretein belül a Kossuth téren ma este. Zenéjük vidámsága jó hangulatba hozta a hallgatóságot.

Kállósemjén - Pénteken délután az „Oláh István, Katona György és Borsi András” Kispályás Labdarúgó Emléktornával vette kezdetét, majd egy hangzatos kórustalálkozóval folytatódott a görög katolikus templomban a 15. Kállósemjéni Falunap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában