Helyi közélet

2011.08.08. 14:13

Sikeresen élesztették újra a kútból mentett nőt Bájibokorban

Bájibokor - Hétfő dél körül rettentő tempóban igyekeztek a tűzoltók Bájibokorba, ahol egy középkorú nő esett kútba, és esély volt rá, hogy élve kihúzzák a vízből.

Bájibokor - Hétfő dél körül rettentő tempóban igyekeztek a tűzoltók Bájibokorba, ahol egy középkorú nő esett kútba, és esély volt rá, hogy élve kihúzzák a vízből.A 36-os főúton egy félreeső tanyán egy udvari kútban vette észre valaki a háziak közül, hogy egy középkorú nő a kútban van. A kárhelyre érkező tűzoltók nem latolgattak, segítségül még egy egységet riasztottak, de az első egység egyik tagja kötélen azonnal a mélybe ereszkedett, és szerencsére sikerült a nőt kihúzni, mielőtt a második egység célba ért volna, a Nyíregyházától talán 11 km-re lévő házhoz.

A mentők azonnal megkezdték az újraélesztést, és közel fél órán keresztül dolgoztak azért, hogy stabil, szállítható állapotba hozzák a sérültet. Ezután kórházba vitték, a tűzoltók pedig megvárták a rendőröket, akik eljárást indítanak a körülmények tisztázására.

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában