Helyi közélet

2011.09.16. 12:08

A tulajnak kínálta megvételre a lopott kerekeket Nyírbátorban

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 45 éves nyírgyulaji férfi ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 27-e és szeptember 6-a közötti időben tulajdonított el egy nyírbátori körbekerített udvarról négy darab gumiabroncsokkal felszerelt alumínium felnit.

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 45 éves nyírgyulaji férfi ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 27-e és szeptember 6-a közötti időben tulajdonított el egy nyírbátori körbekerített udvarról négy darab gumiabroncsokkal felszerelt alumínium felnit.A lopással okozott kár 30.000 Ft. A tolvaj szerencsétlenségére éppen a tulajdonosnak kínálta fel megvételre az ellopott kerekeket, aki azonnal felismerte azokat és értesítette a rendőrséget. A lopással gyanúsított férfit a rendőrség őrizetbe vette és gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában