Helyi közélet

2011.09.13. 16:36

Gyökér a Vasvári Pál utcán

Nyíregyháza - Két évvel ezelőtt egy fa dőlt a lámpánál várakozókra Nyíregyházán, a Vasvári Pál utcán. Olvasónk most azt kérdi, miért nem tűnt el azóta a kidőlt fa gyökere.

Nyíregyháza - Két évvel ezelőtt egy fa dőlt a lámpánál várakozókra Nyíregyházán, a Vasvári Pál utcán. Olvasónk most azt kérdi, miért nem tűnt el azóta a kidőlt fa gyökere.Interaktív nevű olvasónk levele így hangzott: „Már elég rég egy vihar áldozata lett egy fa a Vasvári Pál utca elején. Ha jó emlékszem kárt is okozott, amikor kiborult. Azóta ott látható a megmaradt gyökér, sőt azóta a járdát is leaszfaltozták. Lehet jobb lett volna ekkor eltüntetni véglegesen ezt a helyet, és szépen beaszfaltozni. Az se ártana ha beültetnének egy előnevelt fát helyére! Üdvözlettel egy városát szerető nyíregyházi lakos.”

A helyszínen jártunk, hogy megnézzük mennyi nyoma maradt a két évvel ezelőtti eseményeknek. Megkérdeztük Bocskai Pétert is, a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. vezetőjét is a témával kapcsolatban, azonban egyelőre nem reagált kérdéseinkre.  

 

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában