Helyi közélet

2011.09.28. 09:23

Hová tűnt Magera Tibor?

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kőlaposon nincs játszótér. Volt, és ha csak a szülőkön múlna lenne is, még sincs.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kőlaposon nincs játszótér. Volt, és ha csak a szülőkön múlna lenne is, még sincs. Magera Tibor, Nyíregyháza 10-es számú választókörzetének önkorányzati képviselője korábban ígéretet tett a helyzet megoldására, a szeptember elejei lendület azonban úgy tűnik, csak szóbeszéd marad. Egyelőre legalábbis.

Az ügy tulajdonképpen nem bonyolult, a játszótéren valaki, valamikor betonelemeket hagyott ott, a helyiek nem szállíttathatják el, hisz azzal törvényt sértenének. A gyerekek így az utcán játszottak, amíg buszmegálló nem épült az ifjak játékának színhelyén, így most nincs hol játszaniuk.

A helyzet változatlan

Korábban Magera Tibor, Nyíregyháza 10-es számú választókörzetének képviselője portálunknak úgy nyilatkozott: – Jó híreim vannak, nagyon hamar lesz játszótér Kőlaposon. Sőt az NYVSC-től két focikaput is szereztünk, amiket pénteken már szeretnénk a helyieknek átadni – mondta a képviselő mindezt szeptember hatodikán.

Azóta 21 nap, azaz három hét, vagyis 504 óra telt el, persze eredmény nélkül. Folyamatosan próbáltuk a képviselőt utolérni, szintén eredménytelenül. Ezért választottuk ezt az utat, hogy megírjuk, a helyzet változatlan, hátha így eljut az üzenet a képviselő úrhoz.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában