Helyi közélet

2011.09.28. 10:41

Magera Tibor megnősült

Nem tűnt el, csak rendkívül elfoglalt volt Magera Tibor képviselő úr. Nyíregyháza 10-es számú választókörzetének önkormányzati képviselője pár perce telefonon jelentkezett szerkesztőségünkben, hogy jelezze minden a legnagyobb rendben, személyes ügyei miatt volt a kelleténél elfoglaltabb, ugyanis megnősült.

Nem tűnt el, csak rendkívül elfoglalt volt Magera Tibor képviselő úr. Nyíregyháza 10-es számú választókörzetének önkormányzati képviselője pár perce telefonon jelentkezett szerkesztőségünkben, hogy jelezze minden a legnagyobb rendben, személyes ügyei miatt volt a kelleténél elfoglaltabb, ugyanis megnősült. - Az elmúlt hetekben a szokásostól is elfoglaltabb voltam, így előfordulhat, hogy nem mindenki tudta velem felvenni a kapcsolatot, amiért ezúton is szeretnék elnézést kérni, de életem egyik legfontosabb eseményét kellett szerveznem, ugyanis megnősültem. Nemsokára pedig nászútra indulok, annak a szervezése sem volt hétköznapi feladat – avat be minket a részletekbe Magera úr.

– A kőlaposi játszótérrel kapcsolatban azonban mindenféleképpen el kell mondanom, hogy azóta voltak kint a kollégák terepszemlén, nem felejtettem el az ügyet. A mai nap folyamán ismét felkeresem az illetékeseket, hogy felgyorsítsuk picit az ügymenetet – nyilatkozta a képviselő, akinek ezúton is kívánunk sok boldogságot.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában