Helyi közélet

2011.09.28. 13:21

Mázlis bukás a Simai úton

Nyíregyháza - Személyi sérülés nem történt, tereptárgyban nem keletkezett kár, ezért rendőrre sem volt szükség egy szerda dél körüli balesethez Nyíregyháza határában.

Nyíregyháza - Személyi sérülés nem történt, tereptárgyban nem keletkezett kár, ezért rendőrre sem volt szükség egy szerda dél körüli balesethez Nyíregyháza határában.A helyszíni információ szerint egy VW Polo tartott Felsősima felől Nyíregyháza irányába a 3317-es úton szerda dél körül. Az 51-es km szelvénynél egy igen erős jobbkanyart követően az autó kereke elveszthette tapadását, mert átcsúszott a baloldalba, ahol a kavicsos padkán már nem volt megállás, a kiskocsi az árokba billent.

Sebességét úgy fogyasztotta, hogy a bal oldalával a fákat súrolta, emiatt jelentős anyagi kár keletkezett benne, de ennek ellenére szerencsésnek mondható az eset, hiszen a sodródáskor nem jött senki szembe, és miután kihúzták az árokból, mozgásképes maradt.

-Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában