Helyi közélet

2011.09.28. 14:53

Újabb nemzetközi találkozó Bujon

Buj - Két év után újra külföldi vendégeket fogadunk a buji iskolában. Szeptember 25. és 30. között öt európai ország egy-egy iskolájának képviselői vesznek részt találkozónkon.

Buj - Két év után újra külföldi vendégeket fogadunk a buji iskolában. Szeptember 25. és 30. között öt európai ország egy-egy iskolájának képviselői vesznek részt találkozónkon.Két évvel ezelőtt német és angol tanulók látogattak el hozzánk. Most, ismét a Comenius program keretein belül, Spanyolország, Olaszország, Ausztria, Lengyelország és Anglia egy-egy iskolájának néhány tanára látogat meg minket, hogy bepillantást nyerjen az itt folyó munkába, illetve megismerkedjen tanítványainkkal.

Az egy hetes találkozó során meglátogatnak néhány tanítási órát, majd maguk is tanítanak gyermekeinknek saját országuk dalai, táncai közül egyet-egyet. A projekttalálkozók, és tanítási órák mellett terveink között szerepel a környék látnivalóinak bemutatása. Szeretnénk vendégeinket megismertetni Nyíregyháza és Sóstó szépségeivel, valamint kirándulást tervezünk Sárospatakra és a Tokaji borvidékre is.

Reméljük, ez a találkozó olyan eredményes lesz, mint a program során már megtartott előző három. Szeretnénk, ha vendégeink olyan szép emlékekkel távoznának a hét leteltével, mint két évvel ezelőtt az előző Comenius program résztvevői – tájékoztatta portálunkat Tóth Lajosné Comenius koordinátor.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában