Helyi közélet

2011.10.26. 20:36

A fehér Peugeot volt a következő

Nyíregyháza  - Vasárnap két autó karambolozott Nyíregyházán a Bethlen Gábor utca – Egyház utca kereszteződésben, akkor azt kérdeztük, ki lesz a következő. Szerda délután két fehér Peugeot ütközött egymással ugyanitt, de már volt egy sérült is.

Nyíregyháza  - Vasárnap két autó karambolozott Nyíregyházán a Bethlen Gábor utca – Egyház utca kereszteződésben, akkor azt kérdeztük, ki lesz a következő. Szerda délután két fehér Peugeot ütközött egymással ugyanitt, de már volt egy sérült is.Az egyik autó a belváros irányából  érkezett a csomópontba az Országzászló tér irányából. A másik az Egyház utca felől érkezett, és egymásnak ütköztek. A helyszíni információ szerint az ok ugyanaz lehetett, az egyik autós a Bethlen Gábor utcán a jobb oldali (jobbra kanyarodó) sávból egyenesen haladt tovább. A csomópontban jelzőlámpa is van, és a rövid útszakasz nem teszi lehetővé az időben végrehajtható sávváltást, így hatalmas a torlódás nap közben.

A baleset miatt egy embert a mentők kórházba vittek, a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására. Az anyagi kár több mint százezer forint.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában