Helyi közélet

2011.10.18. 14:47

A városüzemeltetés is téliesít

Nyíregyháza – Az időjárási előrejelzés alapján a dézsás növényeket október 14-én átteleltetésre betároltuk a Tüzér utcai telephelyünkre – tájékoztatta lapunkat Csatlós Zoltán, a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. közterület-fenntartási irodavezetője.

Nyíregyháza – Az időjárási előrejelzés alapján a dézsás növényeket október 14-én átteleltetésre betároltuk a Tüzér utcai telephelyünkre – tájékoztatta lapunkat Csatlós Zoltán, a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. közterület-fenntartási irodavezetője.– Jelenleg a kanna gumókat szedjük fel, a tulipán hagymák ültetése pedig folyamatban van. Hétfőn megkeztük a Kossuth térről és a Zrínyi Ilona utcáról a padok beszállítását a Tüzér utcai telephelyünkre, ahol fedett  helyen tároljuk, hogy tavasszal a szükséges javítások, felújítások elvégzése után a helyükre kerüljenek. A fagyveszély elhárítása miatt a szökőkutak téliesítése is megtörtént a megyeszékhelyen – mondta.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában