Helyi közélet

2011.10.06. 09:26

Előzésben lévő autó elé kanyarodott a segédmotorral, és megsérült

Alsóbadur - Egy embert vittek a mentők kórházba csütörtök reggel Alsóbadurból, miután segédmotorjával egy autónak ütközött és felborult.

Alsóbadur - Egy embert vittek a mentők kórházba csütörtök reggel Alsóbadurból, miután segédmotorjával egy autónak ütközött és felborult.A helyszíni információ szerint egy Simson segédmotoron tartott egy férfi Alsóbadur irányából Rozsrétszőlő felé az Alsóbaduri úton. A felüljárót elhagyva egy mellékútra próbált balra kanyarodni, ám eközben már előzte egy Audi. A segédmotoros az autó elé hajtott, a két jármű pedig ütközött egymással.

A karambol nyomán a segédmotor használhatatlanná vált, az autóban pedig több százezer forintos kár keletkezett, sajnos a segédmotoron ülő férfi megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A rendőrség teljes útzár mellett indított vizsgálatot a felelősség tisztázására.

- Pusztai Sándor -

Olvasónk levele vágatlanul

A 2011.10.06-án történt baleset Alsóbadurnál nem úgy történt, ahogy Önnök megjelenítették a Szon-on. Ezt én, mint a sérült segédmotoros szeretném megcáfolni.

Ugyanis úgy történt ez a baleset, hogy én meggyőződtem arról, hogy nem jön mögöttem senki, kitettem a bal karomat, jelezve ezzel a kanyarodási szándékomat, besoroltam a felezővonalhoz és elkezdtem balra a kanyarodást. Ekkor egy nagy pukkanásra lettem figyelmes és hogy már csúszom a földön. Én az autóst nem láttam és arra emlékszem, hogy én bal oldalt a kukoricás előtt levő füves részen keltem fel. A motorom nagy valószínűséggel ott volt mellettem, mivel a csomagtartó bal oldalán volt és van egy nagy fű csomó, a motor kipufogójából hullott a homok és nem beszélve a motor darabjairól amik ugyan azon az oldalban voltak.

A sérült segédmotoros 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában