Helyi közélet

2011.10.13. 18:56

Elvitték a betonoszlopokat

Nyíregyháza-Kőlapos - A kőlaposi, nem létező játszótér kálváriája jó fordulatot vett, igaz nincs még teljesen megoldva a terep rendezése, de a betonoszlopok legalább már eltűntek. Reménykedve várja mindenki a további fejleményeket.

Nyíregyháza-Kőlapos - A kőlaposi, nem létező játszótér kálváriája jó fordulatot vett, igaz nincs még teljesen megoldva a terep rendezése, de a betonoszlopok legalább már eltűntek. Reménykedve várja mindenki a további fejleményeket.Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kőlaposon nincs játszótér, pedig a terület adott lenne és a szülők is kivennék részüket a megvalósításból. Magera Tibor, Nyíregyháza 10-es számú választókörzetének önkormányzati képviselője korábban ígéretet tett a helyzet megoldására, bár az első időpontban hiába vártunk Kőlaposon a megoldásra. Később a politikus egy időre eltűnt, bár szerencsére kiderült, hogy csak megnősült, de most úgy tűnik, végre megmozdult valami. A területen évek óta éktelenkedő betonoszlopokat ugyanis sikerült elszállíttatni.

- Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyi év eredménytelenség és kilátástalanság után végre sikerült eltüntetni az oszlopokat – kezdi Szabó István, akinek több szülő mellett szívügye lakóhelyének rendezettsége és a helyi fiatalok nem létező játszótere. – Igaz teljes sikerről még nem beszélhetünk, hisz a terepet még le kéne dózerolni, ahhoz hogy használható legyen, de már az oszlopok elszállítása is egy hatalmas lépés - mondta Szabó úr.

Egyszóval Kőlaposon érik a siker, bár a mosoly még nem széles, de végre úgy tűnik pislákol a fény az alagút végén. És nem dudál.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában