Helyi közélet

2011.10.23. 10:16

Ez történt szombaton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nézze meg Ön is,  mi történt szombaton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nézze meg Ön is,  mi történt szombaton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nyíregyháza - A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Kiállító termében rendeztek szombaton építészeti kiállítást Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Az Állatbarát Alapítvány tartott örökbefogadó napot szombaton Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Szeptember 30-n a Nyíregyháza, Debreceni úti ÖMV benzinkútnál tankoltam. Bankkártyával fizettem, de elnéztem a töltőkút számát, és így hibás adatot adtam meg.

Jánkmajtis - A jánkmajtisi „Szeretet és Béke” Nyugdíjas Klub október 15-én ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját. 

Nyíregyháza - Újabb sikertörténetet tudhat maga mögött Alapítványunk!

Nyíregyháza - Szeretnék köszönetet mondani dr. Szabó Gábor-László úrnak és asszisztensének, akik október 10-i balesetemkor (kezemet törtem) szeretettel, türelemmel kezeltek.

Ópályi - A művelődési házban szervezett megemlékezésen Csákné Mészáros Anita köszöntötte az ünneplő közönséget.

Nyíregyháza - Ha péntek, akkor szórakozás! Nézd meg te is a bulikon készült fotóinkat!

Nyíregyháza, Záhony - Megyénket is érintheti például a Záhony és térsége nagyszabású logisztikai fejlesztései kapcsán az a magyar-kínai stratégiai együttműködés, amelyről a közelmúltban Fellegi Tamás miniszter beszélt a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnökségi ülésének vendégeként. 

Nyíregyháza - Az önkormányzati hulladékgazdálkodás kategóriában lett első a megyeszékhely önkormányzata.

A világ elképedt ámulattal, és képmutató tétlenséggel nézte, hogy egy kivéreztetett kis ország miként ad leckét a világuralmi mámorban úszó birodalomnak. Nyéki Zsolt jegyzete

Nyíregyháza - Szabina 29 éves nyíregyházi édesanya, mindennapjait 2 éves kislányának nevelése tölti ki. A képeivel önmagának és másoknak is bizonyítani szeretné, hogy anyaként is maradhat valaki ízig-vérig nő!

10. fordulójához érkezett a Ness Hungary NB II. Keleti csoportja. A Nyíregyháza Spartacus csapata hazai pályán egyesítette erejét a Vác ellen. A szombaton 14:30- kor kezdődő mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában