Helyi közélet

2011.10.07. 15:22

Ne is keressék a hibát!

Nyíregyháza - Csak itt, csak most, és csak önöknek, ahogy az egyszeri tv-ben felkonferálnák azt, ahogy kijavították a sétáló  utca elején lévő díszkút összetört talapzatát. Azt, hogy milyen okból történt nem tudni.

Nyíregyháza - Csak itt, csak most, és csak önöknek, ahogy az egyszeri tv-ben felkonferálnák azt, ahogy kijavították a sétáló  utca elején lévő díszkút összetört talapzatát. Azt, hogy milyen okból történt nem tudni.Péntek reggelre vették észre, hogy összetört Nyíregyházán a Zrínyi Ilona utca elején lévő díszkút talapzatának több köve. A balesetveszélyt jelezték a polgármesteri hivatal megfelelő osztályán, ahol azonnal intézkedtek a javításról, így ha valaki most indulna megnézni mi történt, már csak a javított változatot nézheti meg.

Mint emlékezetes, a hétfőn történt sajnálatos közlekedési baleset után már szerdán, soron kívül átfestették a Krúdy Gyula utcában azt a zebrát, ahol a baleset történt.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában