Helyi közélet

2011.10.12. 17:50

Tartós élelmiszert osztottak Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Human-Net Alapítvány Városi Családsegítő Szolgálat a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől nyert pályázatának jóvoltából közel 20 tonna tartós élelmiszert osztott  - idén már harmadik alkalommal - a Körte utcai központban, Nyírpazonyban és a Huszárvár Szociokulturális Szolgáltató Központban a halmozottan hátrányos helyzetű lakosok körében.

Nyíregyháza - A Human-Net Alapítvány Városi Családsegítő Szolgálat a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől nyert pályázatának jóvoltából közel 20 tonna tartós élelmiszert osztott  - idén már harmadik alkalommal - a Körte utcai központban, Nyírpazonyban és a Huszárvár Szociokulturális Szolgáltató Központban a halmozottan hátrányos helyzetű lakosok körében.Az élelmiszercsomag tartalma: liszt, orsótészta, cérnametélt, kukorica és paradicsomos babkonzervek, levesalapok és háztartási keksz. Az élelmiszercsomagok eseti jelleggel érkeznek az Alapítványhoz, de szociális, mentális, életviteli problémákkal, adóssággal küzdő ügyfeleik folyamatosan igénybe vehetik a szolgáltatásokat.

Bővebb információ: Körte u. 41./a, Huszárvár Szociokulturális Központ Huszár tér 5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában