Helyi közélet

2011.10.11. 12:32

Záhonyi tanárok az iskolapadban

Záhony - A napokban a záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium 15 pedagógusa vett részt az interaktív táblák alkalmazását segítő képzésben.<em>

Záhony - A napokban a záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium 15 pedagógusa vett részt az interaktív táblák alkalmazását segítő képzésben.Az intézményben - több pályázati fejlesztés nyomán - már szinte minden tanterem felszerelésének fontos része az interaktív tábla. Legutóbb a fenntartó megyei önkormányzat eredményes TIOP-os pályázatának nyomán gyarapodott a középiskola 5-5 interaktív táblával, projektorral és laptoppal, valamint 27 asztali számítógéppel.

A határvárosi tanodában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Pedagógiai, Közművelődési és Képzési Intézet munkatársai tartottak 10 órás bevezető képzést az interaktív tábla használatához a pedagógusok számára. A kurzuson az iskola tanárai mellett a kollégium nevelői is részt vettek, így a korábban beiskolázottakkal együtt már valamennyi pedagógus felkészítést kapott a sokféle módszertani lehetőséget kínáló eszközök alkalmazásához.

- Háda Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában