Helyi közélet

2011.11.03. 11:58

Átmenetileg 800 ember marad áram nélkül Nyíregyháza közelében

Nyíregyháza - Salamonbokor, Jánosbokor, Antalbokor, Füzesbokor lakói a Tiszavasvári út környékén legfeljebb egy órára maradnak áram nélkül, mert egy kombájn eltört egy villanyoszlopot, és az áramtalanítást csak így lehet megoldani.<strong>

Nyíregyháza - Salamonbokor, Jánosbokor, Antalbokor, Füzesbokor lakói a Tiszavasvári út környékén legfeljebb egy órára maradnak áram nélkül, mert egy kombájn eltört egy villanyoszlopot, és az áramtalanítást csak így lehet megoldani.

Mentők, tűzoltók indultak csütörtök dél körül Salamonbokorba, ahol egy veszélyhelyzet állt elő egy közlekedési esemény nyomán.

Egy tolató kombájn nekiment egy villanyoszlopnak a Hajnal utca végénél, az oszlop eltört, a felsővezeték pedig elszakadva ráesett a kombájn fülkéjére. A sofőr csapdába került, nem tudott kijönni, mert áram alatt maradt a felépítmény. A tűzoltók biztosították a kárhelyet és nyugtatták a sofőrt, a mentők felkészültek arra, ha el kellene látni valakit, az áramszolgáltató szakemberei pedig lekapcsoltatták a szakaszt a hálózatról, majd irányításuk mellett a sofőr végre kijöhetett a fülkéből. A rendőrség is felvette a szükséges adatokat, majd következhetett a kármentés.

Az eset miatt Salamonbokor, Jánosbokor, Antalbokor, Füzesbokor lakói a Tiszavasvári út környékén legfeljebb egy órára maradnak áram nélkül, Salamonbokor tovább marad áram nélkül, mert a baleset ott történt, és az oszlop pótlása után tudják ezt a részt visszakapcsolni a szolgáltatásba.

 

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában