Helyi közélet

2011.11.07. 08:34

Hajnali tűz a nyíregyházi étteremben

Nyíregyháza - Hétfőre virradó hajnali 3 óra körül kaptak riasztást a nyíregyházi tűzoltók, mert tűz keletkezett egy étteremben a Damjanich utcában.

Nyíregyháza - Hétfőre virradó hajnali 3 óra körül kaptak riasztást a nyíregyházi tűzoltók, mert tűz keletkezett egy étteremben a Damjanich utcában.A Damjanich utcai szolgáltató ház végén lévő étteremben keletkezett tűz hétfő hajnalban. A nyíregyházi tűzoltók több járművel indultak a kárhelyre, mert tartani lehetett tőle, hogy a lángok átterjedve több üzletet veszélyeztetnek. A füst vastagon dőlt a konyha ablakán keresztül, de ez a helyi légáramlás miatt volt, a tűz a kiszolgáló térben egy úgynevezett boksz körüli helyről indult – adott rögtönzött tájékoztatást a mentést a helyszínen ellenőrző parancsnok Kozák Attila tü. őrnagy.

Személyi sérülés nem történt, több gázpalackot kihoztak a lángok közeléből a tűzoltók, majd a gyors beavatkozásnak köszönhetően megfékezték a tüzet, ami viszonylag kis kárt tudott tenni az épületben.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában