Helyi közélet

2011.11.07. 09:15

Megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

Kisvárda - 2011. október 7-én Kisvárdán új egyesület alakult a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ) ifjúsági társszervezeteként.

Kisvárda - 2011. október 7-én Kisvárdán új egyesület alakult a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ) ifjúsági társszervezeteként.Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) alakuló ülésén részt vett Stágel Bence, az IKSZ elnöke, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője, dr. Seszták Miklós a KDNP alelnöke, térségünk országgyűlési képviselője és Kiss András a KDNP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnöke.

Stágel Bence beszédében elmondta: „Kiemelten fontosnak tartom a fiatalok szerepvállalását a mindennapokban. Ehhez elengedhetetlen a kereszténydemokrácia, az értékmegőrző világszemlélet, a keresztény és nemzeti értékek ápolása - terjesztése, az európai kultúrkörhöz való tartozás kifejezése.”

A jelenlévők egyhangú szavazata alapján Dudás Istvánt választották meg a 19 fővel megalakult kisvárdai IKSZ elnökének.

Dr. Seszták Miklós a fiatalok helyzetéről, lehetőségeiről beszélt és támogatásáról biztosította az újonnan létrejött kisvárdai ifjúsági szövetséget.

- Durucz Gabi -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában