Helyi közélet

2011.11.17. 08:48

Őszi-téli átállást segítő akció Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya és a megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2011. november 19-én 10.00 órától 16.00 óráig rendezi meg a már hagyományosnak számító őszi-téli átállásos akcióját ezúttal nem csak a gépjármű vezetők részére.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya és a megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2011. november 19-én 10.00 órától 16.00 óráig rendezi meg a már hagyományosnak számító őszi-téli átállásos akcióját ezúttal nem csak a gépjármű vezetők részére.A hagyományoktól eltérően a helyszín a Nyír- Pláza parkolója, illetve földszinti folyosója! (korábban a Metro áruház parkolója).

Idén a rendőrség, a közreműködő hatóságok és cégek a teljes családokat várják, így természetesen a gyerekeket is, akiknek színező sarok, puzzle játék, valamint motor-szimulátor áll majd rendelkezésükre, hogy kipróbálják ügyességüket.

A felnőtteket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége várja mobil műszaki vizsgaállomásával, míg a gumik állapotának megvizsgálásáról, illetve tanácsadásról a Marso Kft. dolgozói gondoskodnak.

A gépjárművezetőknek lehetősége nyílik KRESZ tudásuk felmérésére, a Partner Autósiskola számítógépes KRESZ teszttel várja az érdeklődőket, és újdonságként autós ügyességi pályát is felállít a parkolóban, ahol oktató mellett saját autójukkal készülhetnek a megváltozott időjárási körülményekhez, mutathatják meg ügyességüket, tudásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában