Helyi közélet

2011.11.14. 18:09

Pályaválasztási napok Záhonyban

Záhony - E hét első felében rendezik meg a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium hagyományos őszi pályaválasztási napjait.

Záhony - E hét első felében rendezik meg a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium hagyományos őszi pályaválasztási napjait.A mai alkalmat követően 15-én, kedden és 16-án, szerdán látogathatják még az intézményt az érdeklődő általános iskolások és kísérőik. A bevezető tájékoztató után humán és természettudományos órákat tekinthetnek meg a vendégek, a diáktanács tagjai pedig végig kalauzolják őket a tanoda minden fontosabb létesítményén. A közelebbről és távolabbról érkezők megismerkedhetnek a kollégium kínálta elhelyezési lehetőségekkel, míg az aulában kiállított paravánok fotói és ismertetői átfogó képet nyújtanak az oktatási-nevelési intézmény teljes tanévi életéről.

A következő tanévben általános gimnáziumi, általános közlekedési és belügyi-rendészeti szakos osztály indítását tervezik, az érettségizettek pedig vámügyintézői, vasútüzemvitel-ellátói és logisztikai ügyintézői OKJ-s szakképzésben vehetnek részt. Az intézményről további információkat a www.zkando.hu iskolai és a www.bereskoli.hu kollégiumi honlapon kaphatnak az érdeklődők.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában