Helyi közélet

2011.12.16. 07:31

Három sérült a telizöldes kereszteződésben történt baleset nyomán

Nyíregyháza - Csütörtök este két rendőrségi jármű  karambolja nyomán az egyik egy busznak, majd egy fának csapódott, három rendőr megsérült.

Nyíregyháza - Csütörtök este két rendőrségi jármű  karambolja nyomán az egyik egy busznak, majd egy fának csapódott, három rendőr megsérült.

Egymás után érkeztek a mentők és a műszaki mentéshez riasztott tűzoltók csütörtök este Nyíregyházán, a Sóstói út – Erdő sor kereszteződéséhez. A helyszíni információ szerint egy Ford típusú rendőrségi gépkocsiban több rendőr tartott egy azonnali intézkedést követelő esethez szirénázva, a Sóstó irányából a nyíregyházi belváros felé. Az Erdő sornál ugyanekkor zöld jelzésre indult el egy rendőrségi kisbusz a Ferenc körút felé, és eltalálta az elé kerülő Ford végét.

Az autó megpördült és a vizes úton többet pörögve egy helyközi járatú autóbusznak ütközött, ami a belváros felől érkezve szabad jelzésre várva állt, majd onnan lepattant a Ford és a füves padkán egy fának ütközött. A mentők három embert vittek kórházba, az anyagi kár milliós nagyságrendű, a rendőrség az utat lezárta, és eljárást indított a felelősség tisztázására.

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában