Helyi közélet

2011.12.19. 09:19

Új lapszámmal jelentkezett a Záhonyi harangszó

Záhony - A napokban jelent meg a Záhonyi Református Egyházközség időszakos lapjának legfrissebb száma.

Záhony - A napokban jelent meg a Záhonyi Református Egyházközség időszakos lapjának legfrissebb száma.A harmadik évfolyamánál tartó egyházi orgánum most megjelent számát az adventi ünnepkör jegyében állították össze a szerkesztők. A 10 oldalas kiadványt Sebők János lelkész Találkozás című írása vezeti fel, majd Pócsik Gézáné és Pokol Bertalanné ünnepi gondolatait közli a lap. Olvashatunk a város adventi ünnepségsorozatáról, a III. Református jótékonysági bálról, a záhonyi, zsurki és györöcskei presbiterek megválasztásáról, továbbá karácsonyi verseket és történetet is tartalmaz az ünnepi lapszám.

Bernáth Józsefné két oldalas interjúban mutatja be a záhonyi gyülekezet orgonistáját, Varga Éva zongoratanárnőt. Ugyancsak megemlékeznek a szerkesztők az elmúlt időszakban megkereszteltekről, házasságot kötöttekről és elhunytakról, valamint közreadják a karácsonyi istentiszteletek időpontjait.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában