Helyi közélet

2011.12.05. 14:19

Zala megyéből fenyegette meg a nyíregyházi bíróságot valaki

Nyíregyháza - Hétfőn 11.30 óra előtt néhány perccel telefonált eddig ismeretlen személy a Zala megyei Rendőr- főkapitányság ügyeletére, hogy a Nyíregyházi Bíróságon bomba fog robbanni.

Nyíregyháza - Hétfőn 11.30 óra előtt néhány perccel telefonált eddig ismeretlen személy a Zala megyei Rendőr- főkapitányság ügyeletére, hogy a Nyíregyházi Bíróságon bomba fog robbanni.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság megkezdte a Nyíregyházi Városi Bíróság és a Nyíregyházi Cégbíróság épületeinek kiürítését és bombakereső szolgálati kutyák bevonásával kezdik meg az épület átvizsgálását. A bejelentés kapcsán a Nyíregyházán működő többi bírósági épületet valamint az ügyészség épületét is átvizsgálták, a biztonság okáért, a Nyíregyházi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság is kivonult, hogy szükség esetén azonnal beavatkozhassanak.

Az ismeretlen közveszéllyel fenyegető személy órákra megbénította az igazságszolgáltatási munkát. A rendőrség nagy erőkkel keresi a robbantással fenyegető ismeretlen telefonálót.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában