Helyi közélet

2012.01.26. 13:32

5000 doboz csempészett cigi a gépkocsiban

Szerdán este nyolc óra után a Kölcse Határrendészeti Kirendeltség csoportvezetőjének utasítására a szolgálatot ellátó járőrök a 491 számú főúton Sonkád Túr-hídon ellenőrzés alá vontak egy Tiszabecs irányából érkező Skoda Octavia típusú személygépkocsit, mert előzetes információ alapján, gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy abban csempészettből származó cigarettát szállítanak.

Szerdán este nyolc óra után a Kölcse Határrendészeti Kirendeltség csoportvezetőjének utasítására a szolgálatot ellátó járőrök a 491 számú főúton Sonkád Túr-hídon ellenőrzés alá vontak egy Tiszabecs irányából érkező Skoda Octavia típusú személygépkocsit, mert előzetes információ alapján, gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy abban csempészettből származó cigarettát szállítanak.A gépkocsi ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy annak csomag és utasterében nagy mennyiségű magyar adó-és zárjegy nélküli cigaretta található. Az azt vezető 21 éves botpaládi lakost az intézkedő járőrök szökés megakadályozása miatt a helyszínen megbilincselték, majd ezt követően további eljárás lefolytatása céljából Kölcse Határrendészeti Kirendeltségre előállították, ahol 2012. január 25-én az ügyben illetékességgel és hatáskörrel rendelkező Mátészalka NAV. munkatársainak átadásra került.

A gépkocsiból 5000 doboz JIN- LING márkájú csempészett cigaretta került elő, melynek értéke a NAV. nyomozóinak megállapítása szerint 3.425.000 Ft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában