Helyi közélet

2012.01.30. 11:15

Eszméletlenül vették ki a roncsból a frontális karambol sérültjét Napkornál

Napkor - Teljes útzár mellett indítottak vizsgálatot egy frontális karambol nyomán amiben egy súlyos és két könnyű  sérült volt Napkor közelében.

Napkor - Teljes útzár mellett indítottak vizsgálatot egy frontális karambol nyomán amiben egy súlyos és két könnyű  sérült volt Napkor közelében.Hétfőn egy Citroen kisbusz tartott Oros felől Napkor irányába a 41-es főúton. A 9-es km szelvényben tisztázatlan okból áttért a bal oldalba, ahol egy Peugeot haszonjármű érkezett szemből, és a két jármű pokoli erővel vágódott egymásba. Az ütközés nyomán eltorzult kisbuszt a kisebb autó megpördítette a tengelye körül.

A haszonjárműben utazó személyt eszméletlen állapotban vették ki a roncsból. A műszaki mentéshez riasztották a nyíregyházi tűzoltókat, a sérülteket a mentők kórházba vitték. A rendőrség teljes útzár mellett indított vizsgálatot a felelősség tisztázására. Az anyagi kár milliós nagyságrendű.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában