Helyi közélet

2012.01.30. 07:54

Hajnali tűzriadó a Toldi utcai toronyházban

Nyíregyháza - Egy tízemeletes toronyházhoz igyekeztek a nyíregyházi hivatásos tűzoltók hétfőn reggel, lángolt egy épületen belüli helyiség.

Nyíregyháza - Egy tízemeletes toronyházhoz igyekeztek a nyíregyházi hivatásos tűzoltók hétfőn reggel, lángolt egy épületen belüli helyiség.Még magasból mentőt is vittek a több járművel a Toldi utcára igyekvő tűzoltók hétfő hajnalban Nyíregyházán. A harmadik emelten egy épületen belüli helyiségben volt láng. A lakókat egy munkából hazatérő hölgy riasztotta, így voltak akik pongyolában, de felkészültek rá, hogy szükség esetén elhagyják a házat is. Szerencsére nagyon gyorsan sikerült elfojtani a tüzet, így az nem okozott nagyobb kárt. A szivárgó füst azonban veszélyt jelenthetett volna.

A kiérkező rendőrök is felvették az adatokat. A gyors mentést követően a tűzoltók többsége visszatért a laktanyába, a tűz keletkezési okát már csak kis létszámmal vizsgálták. Azt nem tudni, hogy miért voltak használati eszközök és élelmiszer a szeméttárolóban, egyelőre az sem tisztázott, hogy ki okozta a bajt.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában