Helyi közélet

2012.01.04. 12:19

Lopott kerékpár gazdáját keresi a rendőrség

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Rendőrkapitányság Érkert Rendőrőrs, nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2011. november 3-án délután a Nyíregyháza, Toldi utca 23. sz. alatt lévő Vasutas Művelődési Ház belső udvaráról eltulajdonított egy lezáratlan állapotban, őrizetlenül hagyott X-Fact Storm típusú, kék színű, hajlított vázas Montain Bike kerékpárt. A kerékpár értéke 60.000 Ft.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Rendőrkapitányság Érkert Rendőrőrs, nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2011. november 3-án délután a Nyíregyháza, Toldi utca 23. sz. alatt lévő Vasutas Művelődési Ház belső udvaráról eltulajdonított egy lezáratlan állapotban, őrizetlenül hagyott X-Fact Storm típusú, kék színű, hajlított vázas Montain Bike kerékpárt. A kerékpár értéke 60.000 Ft.Az nyomozás egy mátészalkai lakostól lefoglalásra került egy kerékpár, de megállapítást nyert, hogy ez a kerékpár nem a Nyíregyházáról eltulajdonított. A lefoglalt kerékpár kék és ezüstszínű, férfi vázas mountain bike, amelyet 2011. október vége és 2011. november eleje közötti időben tulajdonítottak el ismeretlen sértettől.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a kerékpár tulajdonosáról, vagy annak tulajdonosa felismeri azt, jelentkezzen, a Nyíregyháza Rendőrkapitányság Érkert Rendőrőrsén, a 06-42-414-366 telefonszámon, vagy hívja a 107, 112-es segélyhívó számok valamelyikén.

A rendőrség kéri és felhívja a figyelmet arra, hogy a hasonló bűncselekmények többsége kis odafigyeléssel megelőzhető lenne, ha a kerékpár tulajdonosok rögzítenék kerékpárjukat, vagy azt lehetőség szerint zárt helyen tárolnák. Az érdeklődők a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Szolgálatának kapcsolódó anyagait, a www.police.hu/szabolcs/bunmegelozes internetes oldalon megtalálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában