Helyi közélet

2012.02.07. 12:51

„Díszszemle helyett inkább dolgozni kellett volna”

Nyíregyháza - „Díszszemle helyett” címmel hirdetett sajtótájékoztatót az MSZP nyíregyházi szervezete. A témát a napokban bekövetkezett havazás adta, az ezzel kapcsolatos észrevételeit Nagy László frakcióvezető és dr. Moskovits Károly önkormányzati képviselő osztotta meg a sajtó képviselőivel.

Nyíregyháza - „Díszszemle helyett” címmel hirdetett sajtótájékoztatót az MSZP nyíregyházi szervezete. A témát a napokban bekövetkezett havazás adta, az ezzel kapcsolatos észrevételeit Nagy László frakcióvezető és dr. Moskovits Károly önkormányzati képviselő osztotta meg a sajtó képviselőivel.– Röviden summázva a városüzemeltetés teljesítményét azt kell mondanom, hogy a szakemberek elégtelenre vizsgáztak. Még hétfőn is járhatatlanok voltak a megyeszékhely főútjai, gondolok itt a Kossuth és Bethlen utcára, illetve a Sóstói út és Ferenc körút kereszteződésére, pedig vasárnap szinte egy szem hó sem esett. Hétfőn a tíz centis hó a kocsik által volt lenyomva, beredőzve, mindenki számára nyilvánvaló volt, ezek a fontos útszakaszok nem igazán láttak hótolót – alkotott véleményt dr. Moskovits Károly a városüzemeltetés munkájáról.

Nagy László azt kifogásolta: jó előre lehetett tudni, hogy ilyen idő várható. – Egy hete csak arról szóltak a híradások, hogy jelentős hómennyiség érkezik. A szakemberek finoman szólva sem álltak a helyzet magaslatán, bebizonyosodott, hogy rossz döntés volt több tucat ember elbocsátása a NYÍRVV-től, hiszen ez szemmel látható működési zavarokat okozott. Pártunk csak egy dolgot tehet, a következő felügyelőbizottsági ülésen fel fogjuk tenni a kérdést: mit csináltak, avagy mit nem csináltak a szakemberek, kinek mi lett volna a feladata a hóeltakarítás során.

- Tarnavölgyi Gergely -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában