Helyi közélet

2012.02.22. 19:10

Egy gázpalack felrobbant a másikat kilőtték Kisvárdán

Kisvárda - A tűzoltók mellett a rendőrség egyik mesterlövészét is riasztották egy tűz nyomán szerda délután Kisvárdára.

Kisvárda - A tűzoltók mellett a rendőrség egyik mesterlövészét is riasztották egy tűz nyomán szerda délután Kisvárdára.A helyszíni információ szerint egy Árpád utcai családi házhoz hívták a tűzoltókat, mert tűz keletkezett a portán. A tűzoltók érkezéséig a lángok annyira elterjedtek, hogy egy melléképület már teljes terjedelmében égett, ami átterjedt egy másik építményre is. A hőtől egy gázpalack felrobbant és a tűzoltók még egy dissou és egy oxigén palackot is találtak, amiket kivittek a szabadba de a dissou palackot nem tudták elzárni, ehhez kérték a rendőrök segítségét.

Egy biztonságos helyet kerestek, ahol a mesterlövész kilőtte a palack oldalát, így nem robbant fel, de a résen a benne lévő gáz el tudott távozni. A lángokat a tűzoltók eloltották, az oltás idejére a környéket lezárták, a forgalmat is elterelték. A tűz keletkezési okát egyelőre nem tudni.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában