Helyi közélet

2012.02.19. 15:39

Karitatív bál a záhonyi Kandó Középiskolában

Záhony - Pénteken rendezték meg a Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium hagyományos jótékonysági bálját.

Záhony - Pénteken rendezték meg a Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium hagyományos jótékonysági bálját.A tanoda éttermében Bodnár Attila Sándor igazgató köszöntötte a vendégeket, majd az iskola jelenlegi és volt diákjai részvételével színes és hangulatos műsor szórakoztatta az egybegyűlteket. Az intézmény kamarakórusának Vassné Oláh Ágnes vezetésével előadott musical részletei, a harmadikos középiskolás, Sándor Evelin látványos hastánca és a tuzséri tánciskola növendékeinek több részletben előadott társastánc produkciói egyaránt lelkes tapsra ragadtatták a bálozó közönséget. Az ízletes vacsora után egy szintén volt Kandós diák, Feskó Csaba mulatós zenéje teremtett fergeteges hangulatot. Éjfélkor a közel száz támogató jóvoltából megannyi tombola ajándék talált gazdára, aztán pedig szabolcsi töltött káposzta került az asztalokra, hogy újult erővel folytatódhasson a mulatság.

A sikeres rendezvény bevételét a diákok által használt közösségi helyiségek komfortosabbá tételére fordítja majd a rendező szülői választmány.

Kép-szöveg: Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában